Als ZZP'er wil je een boekhouder die bij je past

...daarom vind ik het belangrijk om te snappen wat je doet.

Maak een vrijblijvende afspraak

Als je ZZP’er bent maak je soms lange weken. Want als de klus niet afkomt, heb je ook geen geld te besteden. Dan moet je daarnaast ook je administratie nog doen of (samen met een partner) de boekhouding regelen. Niet leuk… Wel belangrijk.

Met een goede boekhouding heb je beter inzicht in de cijfers en dus je onderneming. Het helpt je de juiste beslissingen te nemen en het voorkomt dat je meer belasting betaald dan nodig is. Ik voorzie je graag van het juiste advies en ondersteuning. Ik kan je helpen van het opzetten en inrichten van de boekhouding tot begeleiden van alle financiële vraagstukken. Hoeveel ondersteuning heb je nodig?

Geen zorgen over de boekhouding

Je hebt geen omkijken naar de financiële administratie en streeft naar een maximaal belastingvoordeel. Ik maak maken de verkoopfacturen en verwerk de inkoop- en kostenfacturen. Ook lees ik de bankmutaties in zodat onnodig typewerk niet nodig is. De aangifte Omzetbelasting doe ik maandelijks of per kwartaal en je krijgt periodiek een overzicht van het bedrijfsresultaat. Eventueel kan ik zelfs de openstaande debiteuren aanmanen als je dat wilt. Je hebt dus geen zorgen! En je kunt deze tijd beter en leuker besteden.

Slechts een deel van de boekhouding uitbesteden

Wil je een deel van de boekhouding uitbesteden en bijvoorbeeld de verkoopfacturen zelf blijven doen? Dan kun je ervoor kiezen om alleen de boekhouding aan ons over te laten. Dat zijn dan de bankmutaties en de inkoop- en kostenfacturen. Ik verzorg dan de periodieke verslagen en de belastingaangiften. Alles is bespreekbaar en ik kan je helpen waar nodig is.

De boekhouding zelf doen

Doe je de boekhouding zelf maar zoek je een sparringpartner voor je fiscale en boekhoudkundige vragen? Dan kun je ook bij mij terecht. Ik verzorg de controle van de administratie en maken het rapport en de aangifte Inkomstenbelasting. Ook dan weet je dat je niet te veel belasting betaald.

Eén vertrouwenspersoon

Altijd beschikbaar voor vragen

Verdiepen in jouw vakgebied

Zal ik langs komen voor een kopje koffie?