Oei ik groei...

...kies voor een ervaren administrateur

Maak een vrijblijvende afspraak

Als ondernemer wil je graag door kunnen groeien, kansen pakken en je bedrijf verbeteren. Soms kan het dan voorkomen dat je bedrijf opeens heel snel groeit. Of dat er onverwachte veranderingen zijn die aangepakt moeten worden.

Juist op zo’n moment is het fijn om een boekhouder te hebben die mee kan denken. Tijdelijk een rol spelen op de financiële afdeling? Debiteurenbeheer overnemen? Of de loonadministratie uit handen geven? Geen probleem.

Homepage afbeelding test

Jij hoeft je niet druk te maken over de boekhouding

Net als je werkzaamheden is administreren een vak. Het uitbesteden kan je veel geld en tijd besparen.  Ik ben dagelijks bezig met het onderhouden van volledige administraties voor ZZP-ers en MKB-ers. Ik kan de boekhouding overzichtelijk inrichten zodat tijd kan  besteden aan de onderneming. 

Belastingaangifte; op tijd en compleet.

Ik verzorg belastingaangiften voor ondernemers en weet welke fiscale aftrekpoten je kunt  benutten. Ik zorg ervoor dat de aangiften tijdig en volledig wordt gedaan zodat je er geen omkijken naar hebt.

Ik verzorg o.a. de volgende aangiften:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting

Wil je weten waar de kansen liggen voor een goede administratie of heb je vragen over belastingen dan ga ik graag met jou in gesprek om het bedrijfsresultaat te verbeteren.

Tijdelijke versterking als Interim boekhouder

Hulp bij het aanmanen van debiteuren? Inkoop en verkoopfacturen boeken? Is een collega langdurig ziek of met zwangerschapsverlof? Er zijn veel redenen waarom je tijdelijk wat hulp kan gebruiken.

Ik vind dat je met je boekhouder een partnerschap aangaat. Ook op momenten dat het moeilijk gaat wil je dat je boekhouder voor je klaar staat. Ik denk met je mee en zorg voor een passende oplossing. 

Ook buiten kantooruren

Als jij een klus aangeboden krijgt, wil je die pakken. Zo simpel is het en dat snap ik. Daarom ben ik flexibel en pas ik me aan jouw agenda aan. Liever op dinsdagavond even afspreken? Geen probleem!

> 25 jaar ervaring

In mijn loopbaan heb ik gewerkt voor grote bakkerijen tot startende stukadoors. Daar haal ik energie uit.  Ik probeer me te verdiepen in jouw vak en zal je adviseren op basis van de kennis die ik heb opgedaan. Fijn voor ons beide. 

Informeel contact

Geen stropdas. Geen duur pak. “Proat is gain Jenever”. Oftewel ik kom gewoon bij je aan de keukentafel praten op een informele manier. Dat werkt het prettigst. En heb je een probleem? Dan mag je bellen of appen.

Zal ik langs komen voor een kopje koffie?