Een bedrijf starten is spannend...

...gebruik mijn ervaring om niet voor verrassingen te staan

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je net gestart met je bedrijfje en schrik je van wat er allemaal op je af komt? Of droom je van een eigen bedrijf, maar weet je nog niet waar je allemaal rekening mee moet houden?

Een goede administratie is dan het halve werk. Je wilt toch weten waar je iets aan verdient en hoeveel belasting te moet reserveren. Ik help starters bij het opzetten van een overzichtelijke administratie en geef advies om te zorgen dat je de maximale belastingvoordelen benut.

Belastingvoordelen
Als starter heb je naast de gebruikelijke aftrekposten ook de startersaftrek. Hierdoor betaal je minder belasting over je inkomsten. Tevens zijn de kosten die je maakt voor de onderneming aftrekbaar van de winst. Ook hierin kunnen wij adviseren dat je maximaal profiteert van de belastingvoordelen.

 

Je administratie opzetten. Klaar voor de toekomst

Als zelfstandig ondernemer, krijg je al gauw met allerlei administratieve zaken te maken. Dit kun je uiteraard zelf doen. Maar ik wil je ook graag komen adviseren om te zorgen dat de boekhouding volgens de richtlijnen in wordt gericht zodat je alle informatie uit de administratie kunt halen voor het voeren van de onderneming of bij te sturen. Samen zorgen we ervoor dat er onder de streep ook nog wat over blijft.

Klaar voor de toekomst

> 25 jaar ervaring

Informeel contact

Zal ik langs komen voor een kopje koffie?