Hallo. Ik ben Menno...

.. boekhouder voor ondernemers uit het Noorden

Zullen we eens persoonlijk kennis maken?

"Ik wil jou helpen om de boekhouding op orde te brengen en je helpen om wat vaker thuis te zijn."

In 2004 ben ik het administratie- & Adviesbureau Schuilenberg begonnen. Na jarenlange MKB-ervaring in de accountancy, als administrateur in de installatiebranche, de bouw en de bakkerijsector kan ik gerust zeggen dat ik het leven van iedere MKB-ondernemer wat aangenamer kan maken. Dat kan ik doen door je boekhouding op orde te brengen en te ondersteunen in het ondernemerschap.

 

Hierbij verwerk ik je administratie bij ons op kantoor of bij jou op het bedrijf. Ik verwerk eventueel je inkoop- en eventuele verkoopfacturen alsmede kas- en bankmutaties. Uiteraard worden de bankmutaties automatisch ingelezen voor een kostenbesparende verwerking. Je krijgt dan periodiek, per maand of per kwartaal een overzicht van de financiële stand van zaken. Hierna kan de aangifte omzetbelasting opgemaakt en verzonden worden. Tevens kunnen wij jou het versturen van aanmaningen uit handen nemen. 

Hoe onderscheid ik mij?

Door de zelf opgedane ervaring in het MKB, waaronder kunt je van mij verwachten ik op de hoogte ben van de geldende wet- en regelgeving en wat er in het MKB zich afspeelt.

Ik doe bijvoorbeeld al veel in de:

  • Bouw- en klussenbedrijven
  • Installatiebranche
  • Voedingsindustrie
  • Accountancy 
  • En nog veel meer..

Hierdoor weet ik ook hoe ik jou moet adviseren. Ik probeer de stress weg te nemen door me in te leven in jouw problematiek en je inzicht te geven in jou administratie.

Onze software
Naast onze eigen boekhoudsoftware Snelstart en E- Boekouden kunnen wij uit de voeten met de meeste boekhoudsoftware. 

 

 

Ook als je de boekhouding op orde hebt kan het zinvol zijn om eens vrijblijvend te sparren of ik wat voor jou kan betekenen. 

Het kan een besparing op de boekhoudkosten zijn of een betere inrichting van de boekhouding voor meer informatie en een betere bijsturing van het bedrijf.

 

Ook buiten kantooruren

Ben je nieuwsgierig of ik jou veel boekhoudgedoe uit handen kan nemen, laat dit dan weten. Dan kom ik spoedig kennis maken. Aangezien je werkzaamheden voor gaan is het mogelijk om de afspraak ook in de avond in te plannen.

Voor wie?

Ik help uiteraard bedrijven van ieder formaat en in iedere branche. Lees hier welke diensten ik voor verschillende soorten ondernemers kan bieden

Zal ik langs komen voor een kopje koffie?